Contact Ons

Wil je graag in contact komen met het team van studentenprijs.nl? Of het nu gaat om het stellen van vragen of het geven van opmerkingen, wij staan voor je klaar! Je kunt ons bereiken via het onderstaande e-mailadres en we zullen ons best doen om zo snel mogelijk op je bericht te reageren. We zijn tevens geïnteresseerd in mogelijke samenwerkingen voor betaalde en gesponsorde plaatsingen. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit van je te horen!

F.A.Q.

Wat zijn de voorwaarden voor studentenkortingen?

De voorwaarden voor studentenkortingen kunnen afhankelijk zijn van het bedrijf van de winkel en de kortingsaanbieding. Studentenstatus, locatie, product, aankoopbedrag en frequentie spelen een grote rol. 

Zijn er ook kortingen voor internationale studenten?

Sommige en winkels bieden kortingen aan voor internationale studentenbedrijven, maar dit is niet altijd het geval. Dit kan afhangen van de specifieke regels en voorwaarden van het bedrijf van de winkel.

Hoe kan ik onthullen dat ik een student ben?

De meeste universiteiten en hogescholen geven studenten een studentenkaart die je kunt laten zien als bewijs van je studentenstatus. Sommige winkels van bedrijven accepteren een studenten-e-mailadres als bewijs van studentenstatus.

Gelden studentenkortingen ook in het buitenland?

Er zijn ook internationale programma’s en organisaties die kortingen aanbieden aan studenten die in het buitenland studeren. Onder andere zijn internationale studentenkaarten zoals ISIC-kaart, die studentenkortingen die in meer dan 130 landen over de hele wereld worden aangeboden.

Waar kan ik informatie vinden over studentenkortingen?

Er zijn verschillende manieren om informatie over studentenkortingen te vinden. Via de onderwijsinstelling, bij studentenverenigingen, op scocial media, online of bij de winkels zelf. 

Zijn er specifieke studentenkortingen voor bepaalde opleidingen?

Er zijn ook specifieke programma’s en organisaties die kortingen aanbieden aan internationale studenten, zoals internationale studentenverenigingen van culturele organisaties.

Contact ons

Benieuwd naar nog meer kortingen, deals & voordelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!